Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Οι ομιλίες στην εκδήλωση για την Άλωση, μέρος 1ο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση για την επέτειο της "Αλωσης" με ομιλητές την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου κ...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η εκδήλωση για την επέτειο της "Αλωσης" με ομιλητές την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και τους Μιχάλη βάρδα και Παναγιώτη Αποστόλου. Η αίθουσα του ξενοδοχείου ''ΑΣΤΟΡ'' ήταν ασφυκτικά γεμάτη με Έλληνες που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.

Δείτε το πρώτο μέρος με τον χαιρετισμό του εκδότη του ''Στόχου'' Σάββα Χατζηπαρασκευά, τον εκρόσωπο των ''Ανένταχτων Πατριωτών'' Σωκράτη Γρηγοράτου, τον χαιρετισμό που απέστειλαν ο ''Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος'' και η ''Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας'', τον χαιρετισμό του Πατριωτικού Συλλόγου ''Θερμοπύλες'' Σωκράτη Ψαρρά, του εκπροσώπου της Μ.Κ.Ο ''Εθνικό Κέντρο Ελλήνων'' Γεώργιο Παπασημάκη, του Δημήτρη Σωτηρόπουλου από το ιστολόγιο  ''Hellas - Orthodoxy'' και τον χαιρετισμό του Ελληνόψυχου ηθοποιού Κώστα Πρέκα. Την εκδήλωση παρουσίασε η διευθύντρια σύνταξης της εφημερίδας ''Στόχος'' Δήμητρα Μυλωνά.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους κάτοικοι από τις αγωνιζόμενες επιτροπές στις πολύπαθες γειτονιές της Αθήνας, του Αγίου Παντελεήμονα, της πλατείας Αττικής, Αμερικής, Βικτωρίας κ.α, ο δικηγόρος που προσέβαλε το λαθρονομοσχέδιο στο ΣτΕ Γιάννης Ανδριόπουλος, ο Ελληνόψυχος  Οδυσσέας Τηλιγάδας, ο σκοπευτικός Σύλλογος ''Πελασγοί'' κ.α

1 σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΚΟΡΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ , ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΕΝΕΚΟΥΣ, ΑΠΟ ΖΕΙΜΠΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ? ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ "ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ" ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ !!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΓΙΝΕ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ? ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΣ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΟΤΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΜΜΕΣΩΣ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ" !!!
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΝΣ ΕΛΛΑΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΠΙ "ΚΑΙΣΑΡΟΣ" ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ? ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΟΛΟΣΣΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ?