Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Breaking News:

latest

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου έξω από τον Αντέννα μαζί με τους Κύπριους αδερφούς μας !

Οι Ανένταχτοι Πατριώτες καλούν, όλους τους αγωνιζόμενους Έλληνες, που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Παρασκευής και να στ...


Οι Ανένταχτοι Πατριώτες καλούν, όλους τους αγωνιζόμενους Έλληνες, που ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Παρασκευής και να σταθούν με πάθος και Εθνική αλληλεγγύη δίπλα στους Κυπρίους αδερφούς μας. Την Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 8:30 το βράδυ, πλαισιώνουμε αγωνιστικά το κάλεσμα του ΔΡΑΣΙΣ - Κ.Ε.Σ. και βρισκόμαστε μαζικά έξω από κεντρικά γραφεία του συγκροτήματος ΑΝΤ1 Ελλάδος στο Μαρούσι Λεωφόρος Κηφισίας 10-12 (εμπορικό κέντρο "AGORA CENTER")

H νέα πρόκληση του τηλεοπτικού σταθμού του Μίνωα Κυριακού, να προβάλει τουρκική σειρά γυρισμένη κυρίως στα κατεχόμενα, βεβηλώνοντας μνήμες νεκρών και αγνοουμένων, αναγνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την τουρκική εισβολή και το δημιουργήμα του, δηλαδή το ψευδοκράτος, δεν μπορεί να μείνει, ούτε αναπάντητη, ούτε ανενόχλητη.

Παρασκευή 1 Ιουλίου στις 8:30, έξω από τον ΑΝΤΕΝΝΑ!

"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"

3 σχόλια

Ανώνυμος είπε...

Για να είμαστε πιο ακριβείς, ο Κυριακού δεν λέγεται Μίνως, αλλά Μηνάς. Ντρέπεται για το όνομά του και γι' αυτό αυτοαποκαλείται "Μίνωας".
Διαδώστε το!

Ανώνυμος είπε...

είναι 100% εβραίος ερπετικός. Τόπε ο Καζαντζίδης (πούστηδες και εβραίοι κυβερνούν αυτό το τόπο).

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΙΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΑΙΤ, ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΖΩΝΤΑΝΙΑ, ΛΙΓΟ ΜΠΛΕ, ΚΑΝΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... Η ΜΑΥΡΙΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ...